Välkommen till Krusans blogg!

Här kommer jag att skriva om mina dagar , vad jag gör, vad som händer. Mycket om att sticka och sy.Om mig

Mor till ett antal nu vuxna barn, sex underbara barnbarn. Älskar djur.

lördag 19 februari 2011

Lördag 19 feb 2011

Idag kl 09.00  fick vi bilen. Och då skulle vi ta en liten tur i lugn och ro. Jodå det gick så bra. Vi skulle åka
lite norrut, inte genom centrum  av centrum av Perth. Naturligtvis såg vi centrum av Perth, men det gick så bra så. Vi passerade alla fina stränder Cateslou, City beach, Scalbouro och North Beach.
Där på North Beach stannade vi gick runt i en jättefin marina.Så många fina båtar.Även andra butiker, Där var också marknad med lokalt inslag. Kul att titta på och pratsugna människor.Tillbaka till Fremantle åkte vi alldeles utefter havet på ena sidan och vackra hus på andra sidan. Tänk att de sakerna alltid följs åt. Em badade vi på hemmaplan här i Fremantle.Imorgon lämnar vi det här stället och kommer inte tillbaka förrän måndag 28 feb. Fungerar mobilnätet för datorn så kommer jag att skriva, varje dag om det går.

1 kommentar:

  1. Halloj på er "downunder"
    Här i Sverige och "norpan" är det alldeles för kallt... typ -10 fast solen skiner idag. Sitter på jobbet och är lätt avundsjuk på den temperatur ni har. Tycker att ni borde dela med er lite faktiskt... Barnen är i Sälen och åker skidor så det är lugnt här hemma. Hoppas bilen går bra och att den "hittar" rätt med en gång.
    Ha det bra och gör bara roliga saker på semestern! Hälsar
    //Per

    SvaraRadera